”Aktiv Fritid” på Stensnæsskolen i Voerså

”Aktiv Fritid” på Stensnæsskolen i Voerså

11. september 2012 - kl. 10:02 - af

Den Lokalt Forankrede Folkeskole havde sidste år stor succes med afholdelse af et efterårs-arrangement, der blev kaldt foreningernes dag, men som nu har skiftet navn til Aktiv Fritid.

Deltagerne er foreninger, klubber og institutioner i hele skoledistriktet, der ud over landsbyerne Voerså, Lyngså og Præstbro også tæller områderne Albæk, Mølholt, Engbæk, Sørå, Fæbroen og Rugtved.

Aktiv Fritid er en glimrende mulighed for arrangørerne for at vise besøgende og andre interesserede, hvad der arbejdes med. Eksempelvis kan nævnes, at de Lokalhistoriske Foreninger har bøger, mapper og billeder samt en computer med internet, hvor der arbejdes med slægtsforskning. Borgerforeningerne har projektor med lærred. Voerså Byudvikling laver idé-butik, og fortæller om det igangværende kirsebærprojekt. YA fra missionshuset har et kreativt værksted og arrangerer skattejagt. Knud Søhane spejderne stiller telt op, laver mad over bål og viser førstehjælp ved sår og snitskader. På den ny multibane har Voerså IF diverse former for boldspil for alle aldre, og Præstbro Jagtforening har en indendørs jagtsimulator og arrangerer bueskydning udendørs. Voerså Whistklub opfordrer til at deltage i spillet og giver mulighed for at prøve – også selv om man ikke har kendskab til spillet.

Dette er kun nogle af de mange muligheder, området kan byde på. På dagen vil der blive vist meget mere frem, end det nævnte.

Arrangementet finder sted lørdag 22. september fra 10 – 14. Åbningen klarer det lokale byrådsmedlem, Mogens Brag fra Venstre, og der er gratis entré samt fri parkering for alle.

Den Lokalt Forankrede Folkeskole opfordrer de besøgende, til at droppe den tidlige morgenkaffe og rundstykker på dagen. Det kan man nemlig få gratis serveret fra klokken 10.

Skulle der i løbet af dagen blive brug for en pause og et lille pusterum, er der på stedet en café, hvor man kan sætte sig ned, hvile ud og nyde en kop te, kaffe, kage, pølsehorn, øl eller sodavand.

Arrangørerne håber på, at rigtig mange vil møde op og kigge på, og deltage i de forskellige muligheder, der tilbydes. Sidste år var der masser af tilbud, men i år er der sat endnu flere sejl til, og det kunne være en af grundene til at tage kone, mand, børn, familie, venner og bekendte med en tur på Stensnæsskolen i Voerså.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Aktiv Fritid” på Stensnæsskolen i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER