Hornbæk spændte ben for Skjold på hjemmebane

Hornbæk spændte ben for Skjold på hjemmebane

10. september 2012 - kl. 0:04 - af

Lørdag kunne IF Skjold’s Jyllandsserie sætte endnu 3 point på kontoen mod Hornbæk SF, som ikke har haft den mest fantastiske sæson indtil nu, men som det efterhånden er blevet for vane, skulle gæsterne bringe sig foran i første halvleg, før skjold kom rigtigt i gang og med en scoring af Jens Lorenzen på straffe, fik bragt balance i regnskabet.

Herefter var det som om Skjold ville mest i kampen, og det blev derfor også til endnu en scoring af Jens Lorenzen i først halvleg.

I anden halvleg blev spillet noget hårdere i karakter og dommeren måtte derfor midt i halvlegen sende Hornbæks anfør til pause med en advarsel, efter en alt for grov tackling af Skjolds Paw Værnhøj som måtte bæres fra banen med en skade.

Desværre lykkedes det ikke Skjold at udnytte denne overtals situation, og da Hornbæk igen var fuldtallige, var det som om nervøsiteten for alvor kom frem hos hjemmeholdet. Og lige som man havde tænkt det, lykkedes det Hornbæk ved en dødbold situation at bringe balance i regnskabet, til stillingen 2-2.

Herefter blev kampen en noget rodet forestilling, som også kampens dommer var lige ved at miste grebet om til sidst, men kendsgerningen ved slutfløjt kunne der ikke ændres ved, Skjold og Hornbæk delte point på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hornbæk spændte ben for Skjold på hjemmebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER