Hunde kan måske snart ”stå på egne ben” i Sæby

Hunde kan måske snart ”stå på egne ben” i Sæby

9. september 2012 - kl. 16:34 - af

Skal Basse, Loke og de andre firbenede have hundeskov i Sæby? Frederikshavn Kommunes Park og Vej har fået op til flere forespørgsler fra hundeejere, der gerne vil have en hundeskov i Sæby, fortæller P4Nord.

Hundeskove er en succes og meget efterspurgte. Kommunens hundeskov i Strandby/Bannerslund har 100 til 130 besøg om dagen, og har fået sin egen facebook-gruppe med 300 meget aktive medlemmer. Det har øget antallet af gæster i skoven og haft stor social effekt.
Besøgstallet i hundeskoven har været så stort, at skoven måtte udvides fra 4 til 6 hektar.

Syd for Gybels Plantage findes der et 4,5 hektar stort kommunalt skovområde, som ville egne sig fint til hundeskov.

Medlemmer af teknisk udvalg drøfter sagen tirsdag.

3 kommentarer til “Hunde kan måske snart ”stå på egne ben” i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Hunde kan måske snart ”stå på egne ben” i Sæby”

  • Det må da siges at være noget vi har savnet meget længe i sæby.. Krydset fingre for det lykkedes denne gang;-)

  • C. Christoffersen

    Kan kun være 100% enig. Det har vi manglet rigtig længe. Så håber også det lykkes nu.

  • Så kan vi da håbe på at hundene skider dernede. Da der er nogen hundeejere, der er fuldstændig ligeglade med hundens efterladenskaber. Der er rigtig mange der samler dem op, men det er jo, som det som regel er, mindretallet, der ødelægger det for alle andre.
    Rigtig god ide, at lave sådan en skov, og ikke kun pga. hundel….. 🙂

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hunde kan måske snart ”stå på egne ben” i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER