Fodboldpiger fra Voerså IF deltog i cykelløb

Fodboldpiger fra Voerså IF deltog i cykelløb

9. september 2012 - kl. 3:52 - af

De kan lidt af det hele U12 fodboldpigerne fra Voerså IF. De spiller fodbold, men lørdag den 8. september beviste de, at de også kunne cykle.

Voerså IFs venner arrangerede sponsorcykelløb i byen, og her havde pigerne meldt sig sammen med trænerne Pia Andersen og Ole Sørensen. Tilmeldingen var helt klar, for en række sponsorer havde netop sponseret nye spillerdragter til pigerne, og dragterne skulle helt klart vises frem for første gang i cykelløbet. U 12 pigerne ville forfærdelig gerne sige tak for donationen til Nordjysk Tag og Facade, Dronninglund Sparekasse, Din Havemand, murermester Karsten Thomsen, Brunø og Købmandsgården i Lyngså.

Efter 1 times god motion og træning hvilede pigerne ud, inden de blev officielt fotograferet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodboldpiger fra Voerså IF deltog i cykelløb' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER