Cykelsponsorløb gav kroner i kassen

Cykelsponsorløb gav kroner i kassen

7. september 2012 - kl. 9:31 - af

Syvsten IF afviklede lørdag den 1. september årets cykelsponsorløb. 14 cyklister havde selv været ude at finde sponsorer, og det blev til 93 af slagsen. Både private, forretninger og firmaer var velvillige til at give et beløb til cyklisterne. 342 km blev der cyklet på 1 time.

Vejrguderne er ikke altid med os i Syvsten, når vi afvikler årets Tour de Syvsten. Lørdagen begyndte ellers godt med solskin og næsten vindstille. Syvsten IF deltog med en lille stand på Torvet i Sæby, hvor Sæby Handelsstandsforening havde arrangeret Sportens Dag. Men vinden tog til, og de 14 cyklister fik, som det næsten altid har været, modvind på halvdelen af ruten. Det forhindrede dog ikke de ihærdige cyklister, så da klokken passerede 16, kunne resultatet gøres op: 32.585 kr. var blevet kørt ind.

Da alle havde fået pusten, var der fællesspisning i Syvstenhallens cafeteria. Klubbens æresmedlemmer var inviteret, og hjælpere og cyklister kunne nyde et varmt måltid sammen.

Syvsten IF takker cyklisterne for deres indsats og alle sponsorerne for deres bidrag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cykelsponsorløb gav kroner i kassen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER