Kulturdans med Sæby Folkedanserforening….

Kulturdans med Sæby Folkedanserforening….

6. september 2012 - kl. 13:54 - af

Et tilbud i dans du ikke kan lade gå fra dig og sige nej til, det er motion for alle generationer samt nogle sociale tiltag med samvær og masser af latter.

Sæby Folkedanserforening starter sæsonen den 18. september. Kl. 19 til 19.30 og så hver tirsdag indtil efterårsferien er der tringennemgang for nybegyndere, herefter danses fra kl. 19.30 til 21.30 sammen med øvede. Kom og prøv de 2 første danseaftener gratis fra sæsonstart. Kom og dans dig glad, gå til folkedans!

Har du lyst til at lære at danse, så mød op første aften. Du får lært at danse de forskellige trin, og det er tilmed en meget billig motionsform. Alle kan deltage, fra teenagere og opefter.

Dansen foregår på Sæbygårdskolen med den inspirerende instruktør Vita Ugilt, og levende musik spillet af den dygtige spillemand Bjarne. Kom gerne parvis, men mangler du en partner, så mød op den første aften, måske kan du så finde en dansepartner, eller ring gerne til kontaktperson Vita Ugilt på tlf.: 98 46 25 33 i god tid inden 1. danseaften.

Din livsglæde kommer til udtryk, når du bevæger dig til de forskellige trin og variationer i folkedansen. Du skal bruge benene og holde hovedet koldt, mens der tænkes på de forskellige trin og variationer i dansen, så der kan forbrændes nogle kalorier.

Der er altid en hyggelig stemning, der er stor hjælpsomhed, og der er en meget positiv holdning til nye deltagere, og man får motion på en god og sjov måde.

At bevæge sig sammen til musik og lære de bestemte regler, der får dansen til at glide, det giver en enorm glæde.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kulturdans med Sæby Folkedanserforening....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger