Trine Villemann kommer til Sæby!

Trine Villemann kommer til Sæby!

5. september 2012 - kl. 12:11 - af

Danskerne har verdens ældste monarki, men har vi også verdens bedste?

Trine Villemann er kendt fra sit arbejde som tidligere hofreporter for blandt andet Billed Bladet og Ekstra Bladet. Tilbage i 2007 blev Trine Villemann en meget omtalt person, da hun udgav sin kærligt/kritiske bog “1015 København K”, som gik tættere på kongehuset end nogensinde. Villemann havde snakket med diverse tidligere ansatte, kærester og venner af kongehuset, og på denne måde fået indsigt i en viden, der ikke normalt kommer frem for den almene dansker. Dette skabte en del mediebevågenhed, da alle ikke var lige begejstrede for dette offentlige “dyneløfteri”.

Siden dengang har Villemann skrevet “Kongen og Dronningen af Grønland” som handler om Frederik og Mary, samt senest den fiktive roman “Der var engang en dronning”.

Trine Villemann kan også ofte ses i medierne, hvor hun bruges som royal ekspert, bl.a. på Go Morgen Danmark.

Der er ingen tvivl om, at Trine Villemann ved mere om det danske kongehus end de fleste og på denne aften i Sæby, vil hun fortælle om livet i de kongelige gemakker, både professionelt og privat og hun vil løfte sløret for, hvem der bestemmer hjemme hos Margrethe. Samt indvie publikum i en masse andet fra livet bag Amalienborgs mure.

Efter foredraget er ordet frit til en debat mellem Villemann og publikum, om hvordan vi danskere kan få et bedre kongehus.

Så hvad enten man er monarkist, royalist eller republikaner – eller bare nysgerrig – så er bolden givet op til en spændende aften, i selskab med én af Danmarks mest kontroversielle royale eksperter.

Foredraget er på Sæby Bibliotek tirsdag den 2. oktober kl. 19.00 og billetter kan købes på biblioteket eller bestilles på tlf. 98459300. Det anbefales at man køber billetter på forhånd, da der er et begrænset antal pladser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Trine Villemann kommer til Sæby! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER