Red Barnet leverede flot resultat i Sæby og omegn

Red Barnet leverede flot resultat i Sæby og omegn

5. september 2012 - kl. 13:27 - af

Sæby Turistkontor summede af liv og godt humør, da mere end 44 indsamlere mødte op til Red Barnets Landsindsamling for at støtte den gode sag. Udrustet med vand fra Superbrugsen og frugt fra REMA1000 drog de 44 indsamlere ud i Sæby, Syvsten og Hørby. I løbet af 2-3 timer blev der indsamlet 32.500 Kr.

Indsamlerne havde nogle hyggelige timer i selskab med børn, venner eller familien. 2 piger fra Sæby Skole samlede ind i Syvsten. ”Det var smaddersjovt, og folk var rigtig flinke mod os,” sagde Laura og Mathilde.

Hanne og Bente havde deres to døtre med på turen rundt i Sæby Syd. ”Det har været en hyggelig dag med masser af frisk luft,” sagde Hanne Vestergaard. Hanne og Bente samlede 2500 kr. ind på deres ture.  Der var også gode præmier til indsamlerne. Flere gik hjem med gavekort til Svends Pizza, minigolf på Hedebo, fribilletter til svømmehallen og minicruises til Oslo med Stena.

I alt blev der indsamlet mere end 8 millioner, som går til at hjælpe børn i skole i Bangladesh. Alle indsamlere får desuden en hilsen fra Kronprins Frederik på mailen med: ”Tak for hjælpen, og vi håber, at I vil komme med ud at samle ind næste år”.

En kommentar til “Red Barnet leverede flot resultat i Sæby og omegn” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Red Barnet leverede flot resultat i Sæby og omegn”

  • Tina Henriette Christensen

    STOR tak til de mange indsamlere, dem der gav penge i indsamlingsbøtterne og de lokale sponsorere. Takket være jeres indsats bliver der nu sendt mange børn i skole i Bangladesh. Mange hilsner fra Tina, lokal koordinator for Red Barnet.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Red Barnet leverede flot resultat i Sæby og omegn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER