Voersaa vil spise kirsebær med de store

Voersaa vil spise kirsebær med de store

4. september 2012 - kl. 12:06 - af

Ligesom Løgstør har muslinger, Læsø har salt, så vil Voersaa nu være kendt for deres mange kirsebær, fortæller TV2Nord.

Enhver by har efterhånden noget, de er kendt for, ikke mindst på det kulinariske område, og således vil Voersaa nu også med i kampen om at brande sig selv, og et udvalg under Voersaa Byudvikling er sikker på, at man sagtens kan spise kirsebær med de store.

”Vi vil genskabe Voersaa, som den kirsebærby, den historisk har været siden slutningen af 1800 tallet. Voersaa skal være en blomstrende turistattraktion om foråret”, fortæller Lone Pilgaard fra Kirsebærlauget i Voersaa.

Lørdag den 8. september kl. 13.30 på krogrunden starter projekt ”Voersaa som kirsebærby” med blandt andet kunstauktion med donationer fra lokale kunstnere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Voersaa vil spise kirsebær med de store' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER