Tiden nærmer sig for den årlige Høstfest

Tiden nærmer sig for den årlige Høstfest

4. september 2012 - kl. 8:06 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub er nu kommet godt i gang med efterårsprogrammet. De startede op onsdag den 22. august med Volstrup Harmonikaklub. Sidste onsdag skulle de så have haft besøg af Ib Koch som skulle fortælle om sin kræftsygdom. Men han måtte desværre melde afbud på grund af sygdom. Heldigvis trådte pensioneret tolder, Egon Nielsen til med kort varsel. Han fortalte en rørende fortælling om sin kones kræftsygdom, og derefter en munter fortælling om hvordan det var, pludselig at skulle stå for alt det huslige. Til slut fortalte han lidt om hans nye bog om storsmugleren Thorkild Løndahl fra Frederikshavn.

Onsdag d. 5. september kommer De Røde Skjorter og spiller op til fællessang m.m.

Det er også nu at man kan købe billetter til deres årlige Høstfest, som afholdes fredag den 21. september i Kulturhuset. Lasse og Kjeld spiller op til dans efter middagen, så der er lagt op til nogle festlige timer denne aften. Det koster 200 kroner at være med denne aften, men så er det også med spisning, vin ad libitum og dans.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tiden nærmer sig for den årlige Høstfest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER