Stort 50-års skolejubilæum i Dybvad

Stort 50-års skolejubilæum i Dybvad

3. september 2012 - kl. 10:41 - af

Alle sejl bliver sat, når der i uge 38 afholdes jubilæumsfestligheder på Hørby-Dybvad Skoles afdeling i Dybvad for at markere de 50 år, der er gået siden skolen blev centralskole i 1962.

Mandag til fredag vil skolens elever arbejde på forskellige værksteder, hvor de bl.a. genskaber skolens – og (lokal)samfundets – historie gennem det halve århundrede; ikke mindst via opbygningen af udstillinger og oplevelsesrum. Torsdagen indeholder desuden skolens ‘jubilæumsgave’ til eleverne; nemlig den flotte teaterforestilling Pjaltehætte med Teater Viva – og så er der naturligvis også fødselsdagskage!

Fredag afholdes der jubilæumsreception for tidligere ansatte, samt nuværende og tidligere skolebestyrelsesmedlemmer – inden der for alvor er lagt op til den store jubilæumsdag; lørdag den 22. september.

Dagen starter med åbent hus fra kl. 15 for alle tidligere elever, ansatte og andre med tilknytning til skolen – også gæster, der ikke er tilmeldt jubilæumsfesten om aftenen. Her vil der være mulighed for at se de gamle klasse- og faglokaler (og naturligvis de mange udstillinger m.v., der er blevet til i ugens løb) mens man nyder kaffen eller et glas vin/øl sammen med sine gamle skolekammerater. Umiddelbart efter åbent hus-arrangementet slår Dybvad Hallen så dørene op til den store jubilæumsfest, hvor omkring 500 tidligere elever og medarbejdere forventes at dukke op til festmenu fra Dybvad Kro & Hotel, musik og dans med “Rundt På Gulvet Band” og ikke mindst udveksling af masser af minder og historier fra “gamle dage”.

I løbet af foråret og sommeren har jubilæumsudvalget forsøgt at skaffe kontaktpersoner fra hver enkelt klasse eller årgang fra de seneste fem årtier, og i skrivende stund er der tilmeldt omkring 250 gæster til jubilæumsfesten. Tilmeldingen er åben frem til fredag den 7. september – og jubilæumsudvalget gør opmærksom på, at man også er velkommen til at foretage tilmelding selv om der ikke er en decideret kontaktperson på éns årgang. Nærmere oplysninger om festen – herunder festmenu og opdateret tilmeldingsliste – kan findes på www.hoerby-dybvadskole.dk eller på Facebook.

Til jubilæet er der i øvrigt udarbejdet et jubilæumsskrift, som er inkluderet i prisen for festen, og som udleveres til alle deltagere i Dybvad Hallen den 22. september. Andre interesserede kan købe jubilæumsskriftet ved henvendelse til skolens kontor – eller ved åbent hus-arrangementet lørdag eftermiddag.

Billederne er fra markeringen af skolens 25 års jubilæum den 19. september 1987 – hvor der bl.a. blev arrangeret “skole som i gamle dage” – og er en del af den store mængde materiale fra skolens arkiver, der indgår i udstillingerne, som altså kan beses den 22. september.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort 50-års skolejubilæum i Dybvad ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER