Håndboldkaravanen gæstede Dybvad

Håndboldkaravanen gæstede Dybvad

3. september 2012 - kl. 11:56 - af

I et samarbejde mellem Hørby-Dybvad Skole, Dybvad-Håndbold-Flauenskjold (DHF) og JHF Kreds 1 kom Håndboldkaravanen til Dybvad-hallen mandag den 27. august.

Håndboldkaravanen er et helt koncept, som Jydsk Håndboldforbund kommer med sammen med en instruktør. Derudover skulle den arrangerende forening (DHF) stille med 4 trænere, og sørge for leje af hal, aftale med skole m.v.

Om formiddagen var det ca. 60 børn fra  1. og 2. klasserne fra Hørby-Dybvad Skole, som var i hallen for at prøve kræfter med håndbolden. Der var 6 stationer, som børnene prøvede, herunder en med forskellige boldøvelser, en hvor man skulle skyde på mål ved Landin, en fartmåler, en stafetbane, en elastikbane, hvor man virkelig kunne bruge nogle kræfter, og en bane med Totalhåndbold på tværs af hallen, så der var gang i den i hele hallen. Til middag var det så ca 60 børn fra 3. og 4. klasserne, som kom på besøg, og fik lov at prøve, hvad håndbold er.

Det var en rigtig god dag med gang i den hele dagen, og det så ud til, at alle hyggede sig, og havde det sjovt, og forhåbentlig er der nogle børn der har fået lyst til at spille håndbold lokalt her i Dybvad/Flauenskjold. Træningen er startet op for alle hold nu – og der er altid plads til flere – og selvom man ikke har prøvet at spille håndbold før, er det ingen hindring. Børnene fik udleveret en folder med træningstider m.v., og man kan altid komme og prøve inden man melder sig til.

I løbet af dagen var der frugt i rigelige mængder, som Dag´li Brugsen Dybvad havde sponsoreret. Derudover havde Nilles Busser sponsoreret ekstra busser for, at fragte børnene fra Hørby til Dybvad.

DHF Håndbold siger mange tak til skolen og lærerne for et godt samarbejde – til forældrene for lån af jeres dejlige, glade børn, som vi håber at se til håndbold, vores dedikerede trænere, som gladeligt hjalp til på en fridag fra deres arbejde, og ikke mindst til vores sponsorer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Håndboldkaravanen gæstede Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER