Uheldig chauffør tabte køletrailer med grise

Uheldig chauffør tabte køletrailer med grise

30. august 2012 - kl. 7:33 - af

Onsdag ved spisetid, var der som altid travlt på parkeringspladsen ved Danish Crown. Masser af lastbiler med forarbejdede grise køre normalt af sted på dette tidspunkt, men en chauffør fra DSV ville nok have ønsket, han var blevet hjemme i seng.

Da han havde “knappet” under en trailer, som det hedder på chaufførsprog, når man henter en trailer, der står frit ved en rampe eller på en parkeringsplads, troede han at turen fra Sæby lå lige for, men desværre oplevede han enhver chaufførs skræk. Traileren var ikke låst ordentlig fast til bilen, og den ville derfor ikke med, da han ville forlade parkeringspladsen med et helt læs varer fra DC.

Traileren kørt kort fortalt baglæns ned fra bilen og ramte jorden med et brag pga. den tunge last. Ved uheldet blev dieseltanken under traileren ødelagt, og dieselolie løb derfor ud på vejen.

Der blev hurtigt smidt kattegrus til at suge olien op, men større var problemet med den tungt læssede trailer, der nu stod med næsen i jorden. En sådan trailer flytter man ikke lige, og da slet ikke når støttebenene under traileren også er ødelagt. Der måtte derfor tilkaldes hjælp fra NH-Løft, der kunne løfte den beskadigede trailer tilbage på bilen, således den kunne bukseres til parkeringspladsen nedenfor slagteriet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uheldig chauffør tabte køletrailer med grise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER