Kære politikere og medlemmer af plan- og miljøudvalget

Kære politikere og medlemmer af plan- og miljøudvalget

30. august 2012 - kl. 0:47 - af

Det er med stor forundring, at man i Frederikshavn Kommune, bruger så mange midler og energi på, at hjælpe de små landsbyer gennem f.eks. Distriktsudvalget, hvor man har valgte folk fra landsbyerne og nogle politikere siddende. Distriktsudvalget ønsker er at fremme udviklingen i landsbyerne, og hvis man Googler distriktsudvalget får man disse ord….

Distriktsudvalgets formål er:

At være bindeled mellem oplandsbyer, landsbyer, landdistrikter og byråd samt at skabe dialog og tværgående samarbejde om kommunens distriktspolitik.

At skabe forudsætninger for udvikling, aktiviteter og bevaring i kommunens oplandsbyer, landsbyer og landdistrikter.

At arbejde for at fremme samarbejdet mellem kommunens områder uden for de tre største bysamfund

Udvalget består af 29 medlemmer – tre byrådsmedlemmer samt én lokalvalgt repræsentant fra hvert af de 26 lokale distrikter.

Jeg har selv gennem flere år, brugt mange frivillige timer på, at gøre vores landsby Understed, som er beliggende højt med den flotte udsigt i vores dejlige og berømte natur, til et skønnere sted at bo. Der er mange ildsjæle i de forskellige landsbyer, som også kæmper for at bevare ”Deres” landsby, som pæne, gode og attraktive landsbyer, der kan tiltrække nye beboere.

MEN, Hvad hjælper det så, at man påtænker at opsætte vindmøller, hvor Understed ligger i vindmøllernes støjzone?

Dette er på ingen måde udvikling, men direkte afvikling af en landsby, som er kendt for sin flotte og kuperede natur, med en skøn udsigt. Der vil næppe være nye familier, som vælger at bosætte sig i en landsby, der ligger direkte op til 5 vindmøller, som med en højde på 131 meter, totalt vil dominere hele naturen omkring Understed.

Kære politikere, stop op NU og tænk jer om, inden I lader disse monomenter skræmme mere i vores landsby, og lad ikke disse vindmøller ødelægge mere, af vores fællesskab.

Med venlig hilsen
Tidligere formand i Understed Borgerforening

Katharina Gadensgaard
Understedvej 128
9300 Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kære politikere og medlemmer af plan- og miljøudvalget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER