9 drenge på første cykeltur med SFO

9 drenge på første cykeltur med SFO

30. august 2012 - kl. 5:54 - af

Vejret var rigtig godt, cyklerne pumpet og udstyret i orden med både cykelhjelme og selvlysende sikkerhedsveste. Intet var overladt til tilfældighederne, da 9 drenge fra 0-te klasse, fra Stensnæsskolen i Voerså, sammen med pædagogerne Dorthe Jørgensen og Lene Olesen fra skolefritidsordningen, drog på cykeltur til Lyngså. Hele vejen er der cykelstier i begge retninger udenfor landsbyerne, og det er en ekstra god sikkerhed, når de små lukkes ud i trafikken.

Den første cykeltur sammen med SFO gik til legepladsen, i den nordlige del af Lyngså. En lille smuttur på omkring 5 km og samme strækning retur. En dejlig tur der gav masser af motion og frisk luft. Motion – ikke bare af cykelturen, men så sandelig også på legepladsen, hvor der bestemt ikke blev sparet på krudtet. Efter legen blev der tid til en pause, hvor der var madpakker og kiks samt væske, som alle havde medbragt i små poser på ryggen.

En frisk lille stroppetur til Lyngså og hvad skulle man så give sig til efter hjemkomsten i skolegården. Jo såmænd – drengene cyklede videre i skolegården, fortsatte på skolens store legeplads og morede sig dejligt, indtil mor eller far dukkede op for at blive hentet hjem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '9 drenge på første cykeltur med SFO' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER