Årgangsmesterskaber i Sæby Golfklub

Årgangsmesterskaber i Sæby Golfklub

29. august 2012 - kl. 9:48 - af

Så er weekendens årgangsmesterskaber 2012 afsluttet.

Der var mulighed for at melde sig til i 5 forskellige aldersgrupper hos både damer/piger og herrer/drenge, altså kunne der blive 10 nye mestre. Der kræves  minimum 2 deltagere i rækken, før der kan kåres en mester.

På trods af god fremgang i klubbens juniorarbejde, var der desværre kun 1 deltager i rækker under 19 år. Jakob Dahlmoes var ene hane i juniorkurven, derfor er der ikke kåret nogle juniorårgangsmestre i 2012.
Klubben har kåret 8 mestre, hvoraf der var 2 nye, nemlig Zita Steenberg Christensen,  Jonna Kejser og Claus Munk Andersen.

Hos damerne var der kamp om årgangsmesterskabet i 4 rækker.
I damerækken var der 2 deltagere og sidste års mester, Mette Frewert, måtte se sig slået af Zita Steenberg Christensen, da Zita brugte 2 slag mindre på de 2 runder. Zita brugte 181 slag i alt.

I mid-age damerækken var der 4 spillere og Janni Jæger brugte 173 slag over de 2 runder. Der var et stykke vej til de 2 spillere på 2. og 3. pladsen, Ingrid Harde Larsen og Birgitte Uggerly Jørgensen sluttede begge med 194 slag.

I rækken for senior-damer var der ingen tvivl om mesteren, da Jonna Østergaard Kejser blev en sikker vinder med 176 slag. 2. pladsen gik til Hanne Jørgensen, mens nummer 3 blev Conny Rubæk Mortensen.

Veteran-damerækken var en kamp mellem Jette Nymark og Jytte Dall. Jette Nymark blev vinder efter at have brugt 178 slag på de 2 runder.

Hos herrerne blev der kåret årgangsmestre i 4 rækker.
I herrerækken var sidste års årgangs- og klubmester i kamp. Jakob Bech Thiessen, forsvarede årgangsmestertitlen med en runde i 71 slag, i øvrigt weekendens eneste runde under par. I anden runde brugte Jakob 79 slag, hvilket var nok til at slå henholdsvis Jeppe Brogaard og Nikolaj Jørgensen.

I herrer mid-age rækken brugte Claus Munk Andersen 150 slag, hvilket var nok til at vinde mesterskabet i denne rækken, da nummer 2 Kim Albæk brugte 157 slag og nummer 3 Allan Kastrup brugte yderligere 4 slag i alt 161 slag.

Vinderen i senior herrerækken blev en forsvarende mester, da Thorkil Jørgensen tog titlen. Thorkil brugte 171 slag på de 36 huller, og han vandt foran Poul Thomsen, der bruge 174 slag, og nummer 3 blev Per Nygren Nielsen med 180 slag.

Hos de ældste herrer i veteranrækken blev vinderen Jørgen Nielsen, Jørgen gik 2 runder i henholdsvis 80 og 89 slag i alt 169 slag, på de næste pladser kom William Andersen og Hans Jørgen Vinter.

Til slut lidt statistik:
Bedste brutto runde blev leveret af Jakob Bech Thiessen, da han på lørdagens runde var rundt i 71 slag.

Der blev lavet 62 birdies, og i lighed med sidste års mesterskab var det, Jakob B. Thiessen, som lavede 6 birdies på de 36 huller. Begge dage blev hul 13 rangeret som det sværeste hul med henholdsvis 7,28 slag og søndag 7,14 slag på par 5 hullet

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årgangsmesterskaber i Sæby Golfklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER