Snart rejsegilde på Hørby Efterskole

Snart rejsegilde på Hørby Efterskole

28. august 2012 - kl. 0:15 - af

Byggeriet af skolens nye multisal skrider frem og således er spærene på den nye bygning nu på plads, og der mangler kun de sidste forstærkninger i tagkonstruktionen, inden der kan holdes rejsegilde for håndværkere samt skolens elever og personale.

Multisalen er centrum i første del af byggeriet, der forventes afsluttet i den første del af efteråret, inden byggeriets anden del – renovering af skolens pejsestue samt omkringliggende lokaler – påbegyndes.

Et af målene med byggeriet er at Hørby Efterskoles bygningsmasse i højere grad tilpasses til den pædagogik, der i hverdagen praktiseres på skolen, hvor tankerne om de mange intelligenser og elevernes forskellige læringsstile er i fokus.

Det betyder, at det traditionelle klasseværelse med plads til tre rækker borde, et kateder og et antal stole efterhånden er ved at være udrangeret og erstattet af forskelligartede rum, der tilgodeser elever, som har brug små, men trygge omgivelser at arbejde i, mens andre rum skal værre store og have masser af muligheder for forskellige indretninger til de elever, der arbejdes bedst med mennesker og masser af liv omkring sig.

Alt imens bygningerne rejses arbejder efterskolens nye elevhold med at blive fortrolige med såvel deres læringsstil som de forskellige tilgange til læring, så de har et godt udgangspunkt til årets skolearbejde.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Snart rejsegilde på Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER