Sæby Karate Klub er også for voksne

Sæby Karate Klub er også for voksne

28. august 2012 - kl. 10:25 - af

Sæby Karate klub har eksisteret i 2 år og startede op med kun træning for børn og unge.

I dag, 2 år efter har klubben mulighed for at tage voksne interesserede med i træningen, hvilket har været efterspurgt siden klubben startede. Klubben har fået voksne med i træningen, og byder gerne flere voksne, ud over børnene, velkommen til at starte i klubben.

De træner hver mandag og onsdag i dojoen på Brorsonsvej 1, Sæby. Nybegyndere fra 7 år, dvs. også voksne træner kl. 17-18, og øvede træner fra kl. 18.00 til 19.30.

Holdene er blevet lavet om efter sommerferien, og derfor er der både plads til flere børn og voksne på holdet for nybegyndere.

Karate er en hård kampsport med disciplin, som håndhæves af sempai Winnie Motzfeldt Thomsen, sortbælte. Karate handler om at forsvare sig uden våben, og er derfor en meget spændende sport med masser af kondi- og styrketræning på programmet.

Børnene har fra start været gode til at acceptere hinanden og den mangfoldighed de repræsenterer, at klubben har fået er rigtig godt sammenhold på tværs af alder og på de niveauer børnene befinder sig i kampsporten.

Sæby Karate Klub blev en del af foreningen Sæby Judoklub, og tilsammen udgør de en klub som kan tilbyde 2 slags kampsportsgrene. Klubben arrangerer fælles træning et par gange om året med overnatning, som har givet et utroligt godt sammenhold på tværs af de to kampsportsgrene. Derud over er der mulighed for at træne begge kampsport på samme sted eller prøve den anden, hvis lysten er til stede.

Alle oplysninger på både judo og karate findes på deres hjemmeside www.saeby-judo.dk

Vedr. karate kan Winnie Motzfeldt Thomsen kontaktes for yderligere oplysninger på tlf. 2165 7829.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Karate Klub er også for voksne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER