Færdselsuheld ved City Vest i Sæby

Færdselsuheld ved City Vest i Sæby

27. august 2012 - kl. 17:26 - af

Kokken 15. 40 skete der et uheld på Stygge Krumpens Vej i Sæby. En bilist overtrådte sin ubetingede vigepligt og var ved at køre ind i en anden bilist. Den anden bilist ville undvige et sammenstød og mistede kontrol over bilen, der landede på taget.

Der skete ingen personskader ved uheldet.

14 kommentarer til “Færdselsuheld ved City Vest i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

14 kommentarer til “Færdselsuheld ved City Vest i Sæby”

 • ikke noget at sige til at der uheld deroppe, især omkring kl. 16…er der bilkaos.

 • Søren Christensen

  Sådan skal det jo gå når man placerer 4 store dagligvarebutikker, 2 tankanlæg og et butikscenter inden for en radius af 100 meter……

 • Bent Johansen.

  Så er det på tide at lave en rundkørsel det er jo ikke første gang at der er sket et ulykke.

 • Birthe Nielsen

  ja lav en rundkørsel.. folk drøner jo bare igennem… som forgænger har jeg selv været ude for at løbe det sidste stykke over fodgængerfæltet….

 • C.Christoffersen

  Bilkaos… Så skulle i prøve at tage en tur til Aalborg en tirsdag sådan omkring kl.15:30 Fra af kørslen til Nr. Uttrup og igennem Nørresundby over broen, det tog bare en hel time. Man flytter sig bare et par meter hver gang.
  Når man laver rundkørsler her i Sæby, bliver det altid sådan nogle små uduelige rundkørsler, man bare drøner lige igennem. Mht. ulykken. Det er menneskeligt at fejle, men at se sig ordentlig for inden man køre, er ikke at foragte. Alt skal gå så pokkers stærkt i dagens Danmark. Prøv at gearer lidt ned, så ville det hele gå meget nemmere.

 • Det nemmeste der er at gøre ved de 2 ind/ud kørsler ved Fakta og Rema er at lukke den side ved Fakta og så lægge ind/ud kørsel bag om butikcentret så slipper man for det kaos der er omkring Fakta og Rema, og det ville afhjælpe meget på trafikken i kaos tiden.

 • Edel Sørensen

  Hvis ALLE bilister lærte,at løfte foden fra speederen,og bruge øjne og hoved,lod være,at tale i mobil,så undgik vi de dumme ulykker.

 • Det bedste der kunne ske var, hvis der simpelthen blevet lavet en rundkørsel, for de bilister der kommer ned af Arenfeldtsvej køre simpelthen så hurtigt. Jeg bor selv i dette område og synes virkelig, at det er et kaos og nogen gange eller ofte kommer man til at hænge næsten ude midt på vejen, fordi de bliver der kommer oppe fra Arenfeldtsvej tit køre alt alt for hurtigt. Det var bare et spørgsmål om tid før der sket en ulykke her oppe. Og synes uden tvivl at det ville være en god idé, at man lavede indkørsel til fakta bagom.

 • Og en smule mere gensidig reskpekt & hensyn for vores medmennesker, der færdes i trafikken om det er i bil, cykel eller gående ville på ingen måde gøre noget!

 • Ved du da Edel om der blev kørt stærkt, eller om nogle talte i mobil. Kunne Det evt, være at han simpelhen bare ikke havde set bilen komme….

 • Marianne.Aner intet om uheldet i City-Vest.Min kommentar handler om trafikken generelt og især om kørsel i rundkørsler,der er godt nok mange der ikke kender reglerne i rundkørsler,og rigtig mange der taler mobil mens de kører.Uanset,hvad uheldet skyldes er det ikke smart,at overse en bil,HVIS det var grunden.

 • Edel kan ikke sige det bedre – yderligere kommentarer er vist unødvendige 🙂

 • Edel… Jeg er bange for en rundkørsler ikke vil gavne noget som helst.. Man kan sku da ikke klaske rundkørsler op over alt…der er i hvert fald andre steder der står forrest i køen og det er ikke city vest….
  At der denne dag opståret hændeligt uheld, ja det kunne sku ske hvor som helst,.. Det folk gør når de orientere sig, så kigger de kun enkelte gange til hver side og i samme position i sædet, i stedet for atbevægesin krop frem og tilbage, således orienteringen bliver korrekt, men derfor kanhændelige uheld stadig forekomme.. Hvis alle kørte efter færdselslovens paragraf 41 stk. 1 (mener jeg) “at man skal køre med en efter forholdene passende lav hastighed” dog max 50km/t indenfor tættere bebygget område, med mindre andet er angivet, ja så kan der stort set ikke ske uheld..

  Hvis man ikke kender færdselsreglerne i en rundkørsler, burde man kraft….. og ja mange andre ord, aflevere sit kørekort hos politiet.. Det er ens pligt, at selv holde sig orienteret om nye regler…

 • Nu snakker i om færdselsregler i rundkørsel. Denne ulykke skete ikke i en rundkørslen. Var selv til stede, de 2 unge piger kom kørende af Arenfeldtsvej, en ældre herre overholde ikke sin vigepligt ved Aldi, han kører lige ud i dem. For 4 mdr siden skedte der en ulykke samme sted. En ældre dame på 77 år overholdt heller ikke sin vigepligt, hun kørte også bare ud og ramte en cykelist.. Skal ikke altid snakke om at det er de unge der kører stærkt, man skulle måske tænke på at der er også mange ældre der er skyld i ulykker….

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Færdselsuheld ved City Vest i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER