Skjold leverede fire scoringer i lørdagens kamp

Skjold leverede fire scoringer i lørdagens kamp

26. august 2012 - kl. 1:20 - af

IF Skjold var lørdag på udebane i endnu et vigtigt opgør, denne gang mod Hirtshals om efterårets første sejr. Efter de 2×45 minutter kunne et glad mandskab fra IF Skjold Sæby, sætte 3 vigtige point ind på kontoen.

Hirtshals kom bedste fra start, og lagde sig i spidsen med 1-0 inden Nicolaj Eliasen udlignede Hirtshals’ føring midt i første halvleg. I anden halvleg var Jens Lorenzen på pletten 3 gange og sikrede dermed Skjold sejren.

Dermed er Skjold på 5. pladsen i rækken efter fire kampe og med rivalerne fra Ffi lige efter med bare 2 point for fire kampe.

IF Skjold Sæby’s næste kamp er på hjemmebane den 1. september kl. 16, hvor holdet tager imod Aars, der ligger lige over Skjold i tabellen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold leverede fire scoringer i lørdagens kamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER