Velfærdsteknologi  – Udstilling på Frederikshavn Rådhus

Velfærdsteknologi – Udstilling på Frederikshavn Rådhus

24. august 2012 - kl. 0:05 - af

Hvordan føles det at bruge et vaske-tørre-toilet? Kan man bruge en mobiltelefon til at få styr på dagligdagens gøremål? Findes der en seng, som kan lægge mig i seng? Hvad er telemedicin for noget? Kan man genoptrænes gennem en videoskærm? Hvordan virker en selvkørende støvsuger? Hvad er velfærdsteknologi? Og hvad er mulighederne?

Mange spørgsmål opstår, når man bringer ordet velfærdsteknologi på banen. Frederikshavn Kommune ønsker at udbrede kendskabet til velfærdsteknologi for borgere i kommunen og hjælpe med at give svar på de mange spørgsmål.

”Vi håber, at vi kan afmystificere velfærdsteknologi, og skabe grobund for nysgerrighed frem for skepsis” udtaler Jes Lunde, Direktør i Frederikshavn Kommune og fortsætter.  ”Velfærdsteknologi er jo i virkeligheden bare en videreførelse af noget vi alle kender.  Røremaskiner, opvaskemaskiner og meget andet er for længst blevet noget vi tager for givet. Det nye er, at der er opfundet mange nye teknologiske løsninger, der kan lette hverdagen og skabe bedre liv for især ældre og handicappede. Vi arbejder målrettet på at finde ud af, hvor det giver mening at indføre velfærdsteknologi – både for at kunne give borgere mere magt over deres eget liv, bedre service til borgerne, bedre vilkår for medarbejderne og bedre udnyttelse af ressourcer” slutter Jes Lunde.

Derfor udstilles velfærdsteknologi på Borgertorvet på Frederikshavn Rådhus i september måned.

Udstillingen åbnes torsdag d. 30/8 -2012 kl.15 -17. Her vil der blive god mulighed for at se og prøve velfærdsteknologi og stille spørgsmål til medarbejdere, som har viden indenfor området.

Alle er meget velkomne både til åbningen og i løbet af september.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velfærdsteknologi - Udstilling på Frederikshavn Rådhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger