I aften: En aften tur til Skæve kirke…

I aften: En aften tur til Skæve kirke…

23. august 2012 - kl. 12:42 - af

Torsdag den 23. august er der tur til Skæve kirke. Man mødes ved kirken kl. 18.30, og sognepræst Mette Volsgaard og Jørgen Bruun Nielsen vil fortælle om kirken.

Derefter en tur på kirkegården.

Alle, som har lyst til en sammenkomst, kører til præstegården, og de samles i konfirmandstuen, hvor hver især har en kande kaffe med som nydes, mens der er mulighed for at stille spørgsmål om det vi har hørt og set om kirken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'I aften: En aften tur til Skæve kirke...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER