Landsmesterskaberne – Sæby atleter i Åbenrå

Landsmesterskaberne – Sæby atleter i Åbenrå

22. august 2012 - kl. 11:25 - af

Sæbys atleter fortsatte den resultatmæssige fremgang ved dette års LM.

Mange af Sæbys unge, som havde trænet flittigt i sommerferien, fik det betalt tilbage med personlige rekorder og en tur på medaljeskamlen. En helt personlig hæder fik Sebastian Nørgård, Carina Schlegel og Nikoline Stellan Jensen, da de lavede sportslige resultater, som berettigede til den sjældent uddelte Super Nål. Der blev uddelt syv supernåle i alt ved dette LM og de tre gik til Sæby.

LM afvikles som en individuel trekamp og som et hold af trekampe fra de forskellige landsdele. Nordjylland høstede medaljer i de fleste holdkampe dvs. at 15 ud af Sæbys 16 deltagere fik en medalje med hjem.

Næste weekend går det løs i Randers til Regionsfinalen for 10-13 årige.

Se alle de flotte resultater her: LM Aabenraa

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Landsmesterskaberne – Sæby atleter i Åbenrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER