Fuld fart på billetsalget til høstfesten

Fuld fart på billetsalget til høstfesten

20. august 2012 - kl. 0:05 - af

Høstfesten i Nordjyllandshallen i Sæby den 15. september bliver også fuld solgt i år. Det spår Asger Mortensen, formand i SKJOLD Sæby.

”Her, hvor der er ca. en måned til Curly Band går på scenen, har vi kun små 250 billetter tilbage ud af de 600 der er plads til. Der er solgt rigtig mange billetter her den sidste uge, hvor alle er kommet hjem fra sommerferie og firmaerne er i gang igen. Jeg fornemmer publikum, har taget godt imod vores program, der i år byder på non-stop danse musik med Curly Band og D-dur`. To lokale bands som har mange tilhængere, der gerne vil ud og have en glad aften, med god musik og god mad i glæde venners lag.

Vi har justeret de enkelte tilbagemeldinger, vi fik på sidste års fest. Bl.a. laver vi bordene lidt længere, så der bliver lidt mere plads til albuerne. Det var lidt klemt sidste år, det erkender jeg. Vi flytter også garderoben og info om bordplanen ind i hallen, når gæsterne kommer, så vi undgår kø ved indgangen. Det tog lidt for lang tid at få alle på plads sidste år, så det justerer vi på denne måde.

Men vi holder fast i det høje niveau, vi havde på maden, der anrettes på tre buffet-borde og en flot borddækning med polstrede stole og rigtig service. Ingen bestik og vinglas af plastik.

Nu glæder vi os endnu en gang til at byde gæsterne velkommen til et hyggelig halfest”, slutter Asger Mortensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuld fart på billetsalget til høstfesten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger