FC Midtjylland og de svenske mestre besøger Sæby

FC Midtjylland og de svenske mestre besøger Sæby

20. august 2012 - kl. 0:43 - af

Ikke siden de glade dage med Euro Cup turnering, har der ikke for alvor været elitehåndboldspillere på besøg i Sæby.

Det bliver der rådet bod på nu, hvor der er lykkedes at få FC Midtjylland og Sävehof fra Sverige til at placere deres træningsophold i Sæby Fritidscenter i de kommende uger. Her skal de intensivere forberedelserne til den nye sæson ved at spille 2 træningskampe, hvor de nye systemer kan blive afprøvet.

Kampene bliver spillet på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt, fredag den 24. august og lørdag den 25. august. Der er fri entré til begge kampe.

Selv om de 2 klubber aldrig har spillet mod hinanden forventer begge trænere nogle jævnbyrdige opgør.

Helle Thomsen, som træner FCM, er særdeles godt kendt i hele Nordjylland, idet hun bl.a. har været stamspiller på FFI’s bedste hold i mange år og de seneste år bl.a. været lærer på Stidsholt.

FCM´s hold kandiderer helt sikkert til at spille med om det danske mesterskab i den nye sæson. Truppen tæller mange landsholdsaktuelle spillere som, Louise Svalast og Spillerberg, Maibritt Kviesgaard, Line Jørgensen, Trine Troelsen og Lærke Møller, også på Sävehofs hold er der flere spændende landsprofiler med på opholdet i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'FC Midtjylland og de svenske mestre besøger Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER