Seje cyklister til cykelløb med Kræftens Bekæmpelse

Seje cyklister til cykelløb med Kræftens Bekæmpelse

18. august 2012 - kl. 0:27 - af

Kræftens Bekæmpelse i Sæby sendte 40 ivrige og ikke mindst 40 seje cyklister af sted på det årlige motionscykelløb torsdag aften.

Af alle muligheder, så valgte regnen at sætte ind ved aftenstide, netop som arrangementet startede, men det afholdt ikke de garvede cyklister fra at trampe af sted. Sikken en indstilling og sikken en opbakning til Kræftens Bekæmpelse, det kan man kun blive ydmyg og stolt over.

Trods et par punkteringer, var der smil på læberne og efter et pitstop halvvejs med mad og drikke på den ca. 15 km lange tur i og omkring Sæby, kunne alle vende sikkert tilbage til mål. En regnfuld, men også lun aften sluttede med hyggesnak og udtrækning af gevinster på en tipskupon, som alle deltagere havde udfyldt inden afgang.

Sæby lokaludvalg takker for alle gevinsterne, som byens  forretningsdrivende så velvilligt har bidraget med, og ikke mindst tak til alle deltagerne der trodsede regnen denne aften.

Sæby lokaludvalg  vender tilbage den 1. november med sangaften på Sæbygård slot, dette annonceres senere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Seje cyklister til cykelløb med Kræftens Bekæmpelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER