Efteråret byder på spændende oplevelser på biblioteket

Efteråret byder på spændende oplevelser på biblioteket

18. august 2012 - kl. 10:19 - af

Så er bibliotekerne i Frederikshavn Kommune klar med arrangementsprogrammet for efteråret 2012. Også dette efterår venter der både børn og voksne en masse dejlige oplevelser.

– Vi har barselscaféer og babybio, børneteater og forfattermøder og byder også på foredrag og digtoplæsning, strikkecafé og cabaret.

For børnene
I løbet af oktober og november kan du høre om – eller røre ved – leguaner, slanger kemæleoner og andre eksotiske dyr på alle bibliotekerne i kommunen, både Skagens, Ålbæk, Frederikshavn, Sæby og Østervrå bibliotek.

For de små børn præsenterer bibliotekerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby  forskellige teaterforestillinger, f.eks. Jytte Abildstrøms teater med forestillingen ”Barnevognen – middagslure og traveture” og  Søholm Parkteater med ”Cirkeline i Tivoliland”.

I børnebiblioteket på Frederikshavn Bibliotek kan du møde forfatter Per Gammelgaard, der vil fortælle om sine Ane-bøger, og i efterårsferien kan du gå på Flunkerjagt. I oktober har vi udgivelsesfest for Børnenes Rekordbog, og hver eneste mandag i hele efteråret kan du møde Frederikshavn Tabletop Wargamers, der inviterer indenfor i deres univers.

I Skagen kan du være med til at sprænge Kappelborg i luften, når der er kemishow for videbegærlige børn, eller komme til bamsedoktor, så du er sikker på, at din bamse har det godt – eller du kan lave lanterner til Halloween.

For de voksne
På Frederikshavn Bibliotek fortæller Henrik Røde Jensen om sine oplevelser med Bill Clinton og Al Gore og andre politiske verdensstjerner. Hans Gregersen fortæller om sin bog ”Fæstning Frederikshavn”, om den rolle Frederikshavn spillede for værnemagten under besættelsen i 1940-1945. Du kan høre en af Danmarks absolut bedste digtere; Søren Ulrik Thomsen læse digte højt. Nåede du ikke Wiera Malama Lorentzen i foråret, hvor der var totalt udsolgt til to foredrag, har du igen chancen for at høre Mamma Docs fængslende beretning om, hvad der sker, når danskerne drager i krig.

På Skagens Bibliotek kan du høre Carsten Jensen fortælle om sit forfatterskab og møde digteren og filmskaberen Jørgen Leth eller se smuke danse- og musikfilm i Biografen på Kappelborg. I september har Skagens Bibliotek klassikerdag, hvor forfatteren Gustav Munch-Petersen er i fokus hele dagen.

I Sæby kan du bl.a. møde”den skaldede kok” og Stine Junge Albrechtsen med foredraget ”Livet med gastric en bypass” eller høre Camilla Framnes – en af de unge mødre – med hendes foredrag ”Hvis jeg kan, kan du også”! Du kan også få styr på hormonerne med lægen Charlotte Bech, som også giver praktiske råd og vejledning i, hvordan du takler mange af de tabubelagte emner, som vi helst ikke taler om.

Bibliotekerne afholder også forskellige IT-kurser, bl.a. seniorsurfdag, Internet  og Facebook for begyndere og IT-værksted.

Se det spændende program fra kommunens biblioteker her:  Program efteraar 2012 print

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efteråret byder på spændende oplevelser på biblioteket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger