Det er revyår i år – Wueso Sjøw er opstartet

Det er revyår i år – Wueso Sjøw er opstartet

18. august 2012 - kl. 12:19 - af

Hver andet år bliver en revy ved navn WUESO SJØW fyret af i Voersåhallen. Hidtil har det kun været succes, og showet er noget både lokale og andre ser frem til. I hvert fald er der hver gang rift om billetterne, når de kommer i forsalg, og hidtil har der hver gang været fuldt hus.

To nye er kommet til som aktive på scenen, og det er Trine Jørgensen og Amanda Christensen. Pauline Stein har valgt at stoppe, men ellers er det de prøvede kræfter, Dorthe Nielsen, Jane Mechlenburg, Jakob Christensen og Flemming Bærentsen, der tager endnu en tørn på de skrå brædder.

Tekstforfattere er Conny Thomsen og Michael Schioldan. Sidstnævnte er også instruktør på showet.

Alle de nævnte personer er fra Voerså og omegn undtagen Trine Jørgensen, der kommer fra Dronninglund.

Foreløbig har der været samling et par gange, og alle er kommet godt fra start.

For at opleve endnu et godt show skal der krydses af i kalenderen fredag 8. november, hvor der er generalprøve, og lørdag 9. november er der premiere med spisning, revy og dans til levende musik.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det er revyår i år - Wueso Sjøw er opstartet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER