Fra Skagen over Østervrå til Gibraltar

Fra Skagen over Østervrå til Gibraltar

17. august 2012 - kl. 14:14 - af

53 deltagere fra 11 nationer vil være til start i Skagen, når Ultramarathon-løbet Transeurope Footrace 2012 skydes i gang den 19. august.

På den varme aske efter OL i London starter Transeurope Footrace 2012, når borgmester Lars Møller søndag den 19. august kl. 9.00 skyder 1 etape af Ultramarathon-løbet i gang på havnen i Skagen. Turen går gennem Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, og vil efter 64 dage og 4175,9 km. ende i Gibraltar.

Det betyder at deltagerne – inden for en tidsramme på 10 timer om dagen – gennemsnitlig løber eller går 65 km.

Ultramarathon-reglerne tillader løberne at “go as you please”, dvs. at de eksempelvis må gå, tage pauser til at spise og drikke, og undervejs sover de 64 løbere i sportshaller i medbragte soveposer og på gummimadras. Deltagerne assisteres af 25 hjælpere.

Arena Nord er medarrangør af første etape. hvor arrangementschef Dorthe Brassøe arbejder med etapen der går fra Skagen til Østervrå. Lørdag den 18. august afholder arrangørerne en intim åbningsceremoni i Skagen Kultur- og Fritidscenter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fra Skagen over Østervrå til Gibraltar' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER