Boring efter skifergas rykker nærmere

Boring efter skifergas rykker nærmere

17. august 2012 - kl. 13:01 - af

Torsdag aften vedtog Plan- og Miljøudvalget i kommunen at sige ja til den videre planlægning af en prøveboring efter skifergas. Gassen skal udvindes fra jordlag, der ligger tre-fire kilometer nede under jordens overflade, skriver P4Nord.

Energiselskab Total har taget endnu et spadestik i jagten på fossile brændstoffer under Dybvad i Frederikshavn Kommune.

Der skal eventuelt laves en VVM-redegørelse for prøveboringen, og skal det franske energiselskab Total i gang med selve udvindingen af skifergas, kræves der endnu en VVM-redegørelse samt mange andre tilladelser.

Udvalgsformand John Christensen fra Venstre siger at den omstridte metode, som miljøorganisationer er imod, ikke afskrækker ham. ”Den danske stat har givet sin tilladelse, og det er vi nødt til at henholde os til”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Boring efter skifergas rykker nærmere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER