62 springglade børn deltog i gymnastikskole

62 springglade børn deltog i gymnastikskole

17. august 2012 - kl. 8:24 - af

Springteam Sæby afholdte med stor succes gymnastikskole fra den 30.07.12 til den 01.08.12.

Der deltog 62 gymnaster – drenge og piger, i alderen fra 6 til 16 år.

Spændte gymnaster mødte den første dag kl. 09.00 hvor de blev indkvarteret på Sæbygårdskolen. Formand for Springteam Sæby v/ Birgithe Jacobsen bød velkommen til alle, og så var det tid til fælles opvarmning. Dagen igennem var der spring på måtte, trampet, stortrampolin og der blev øvet fælles rytmeserie. Om eftermiddagen var der til alles fornøjelse 1 times zumba på programmet, hvorefter der igen blev sprunget, indtil det var tid til aftensmad. Om aftenen havde gymnasterne fri spring, og herudover var der småkagebagning til glæde for både store og små.

Efter en god nattesøvn var gymnasterne igen parate til at indtage hallen, og arbejde videre med deres spring, og rytmeserie fra dagen forinden. Om eftermiddagen var det tid til en tur i svømmehallen, og efter aftensmaden var der til de trætte gymnaster, et kreativt hjørne hvor der blev lavet mange flotte billeder. Til de gymnaster som havde flere spring i benene, var der fri træning i hallen.

Så blev det den sidste dag på gymnastikskolen. Trods ømme muskler efter to super springdage, var der en kanon stemning i hallen, og alle gymnaster knoklede derud af med spring og rytme. Børnene glædede sig til, at vise forældre og familien hvad de havde lært de sidste par dage.  Inden opvisningen skulle finde sted, var der BATTEL i hallen. Flere hundrede papirkugler fløj igennem luften i hallen, mens gymnasterne skulle erobre modstanderens elefant. Da vinderen var fundet efter hård kamp, var der dejlige kolde is til alle.

Gymnastikskolen blev afsluttet med en flot opvisning, hvor alle gymnaster viste de nye spring de havde lært og øvet igennem de sidste par dage, og en flot rytmeserie.

Alle gymnasterne forlod gymnastikskolen med en velfortjent medalje om halsen.

Det har for alle gymnaster, trænere og frivillige hjælpere været 3 fantastiske dage hvor gymnastikken og det sociale samvær var i høj sædet.

Springteam Sæby har sæson start den 20.08.12 – KOM OG VÆR MED se mere på www.springteamsaeby.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '62 springglade børn deltog i gymnastikskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger