U12 til Ramsing Cup og ny måltavle på stadion

U12 til Ramsing Cup og ny måltavle på stadion

16. august 2012 - kl. 0:24 - af

– Vi har givet os selv en lille gave, og det pynter da også på vores lille stadion med sådan en elektronisk måltavle, fortæller formand for Voerså IF Ole Kristensen.

– Vi fik tavlen indviet i forbindelse med årets idrætsuge, der fandt sted i uge 31. Helt billig var den bestemt ikke. Den løber op i omegnen af omkring kr. 80.000 -. Hertil skal så lægges en hel del frivillige timer, som klubbens medlemmer og andre interesserede har udført.

Måltavlen er leveret af firmaet Tress i Skanderborg, og den kan fjernstyres fra hele området og inde fra klubhuset. Vi kan nok desværre ikke få tilskud til sådan en investering nogen steder, så vi har måttet foretage et kassedyk i egen kasse, siger formanden.

Indenfor de sidste to år har foreningen investeret i nyt lysanlæg til omkring kr. 300.000 –, og nu måltavle til kr. 80.000 -.

Lige foreløbig er der ikke plads til flere af den slags investeringer, siger formanden, men vi er da bestemt også godt med på noderne.

Hvis det endelig skulle være, kunne vi godt trænge til en ny flagstang. Den gamle træstang er fra 1986, og den trænger til at blive skiftet ud. Vi håber på, der henvender sig en barmhjertig sjæl, der vil sponsere en sådan stang til ungdommen i byen.

Voerså IFs ungdomsafdeling tæller i alt knap 200 medlemmer, hvoraf fodboldholdene består af 11 hold med både piger, drenge, damer og herreseniorer, der spiller både 7 og 11 m/k.

Pokal og bronzemedaljer i Ramsing Cup
I uge 31 deltog U 12 pigerne, under ledelse af træner Pia Andersen, i Ramsing Cup i Spjald ved Ringkøbing. Her havde Voerså IF pigerne den glæde efter seks hårde kampe, at komme hjem med både pokal og bronzemedaljer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'U12 til Ramsing Cup og ny måltavle på stadion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger