Rasmus Klump Cup med masser af pandekager

Rasmus Klump Cup med masser af pandekager

15. august 2012 - kl. 6:31 - af

I lørdags afviklede IF SKJOLD for første gang en fodboldturnering for ungdomshold. Naboklubber var inviteret til at deltage med U8 og U9 drengehold og det gav en turnering med ca. 100 deltagere.

Med Nordjyske Bank som hovedsponsor for turneringen kunne navnet næsten ikke blive andet end Rasmus Klump Cup.

Asger Mortensen, Formand i SKJOLD fortæller: “Det blev en rigtig god dag med masser af glade børn og tilfredse forældre. Solen skinnede fra en skyfri himmel og børnene spillede en masse fodbold. Ind imellem kampene blev der tid til at besøge Rasmus Klump der bagte pandekager til alle børnene”.

Stævnet blev afviklet som et Fair Play Stævne, hvilke betyder at alle får ens præmier og der ikke udråbes vindere, alle er vindere. Der var Rasmus Klump guldmedaljer , diplom og Fair Play Caps til alle børnene ved præmieoverrækkelsen umiddelbart før Jyllandsserie kampen mellem SKJOLD og FFI.

Asger Mortensen siger. Vi håber vi har skabt en tradition. Vi har en god samarbejdspartner i Nordjyske Bank og gode faciliteter til at afvikle et stævne som dette. Nu må vi se om vi kan få flere årgange med næste år og invitere endnu flere klubber. Jo, Rasmus Klump og hans søde venner kan få travlt med at bage pandekager næste år. Vi ses, skulle jeg hilse og sige fra Rasmus Klump.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rasmus Klump Cup med masser af pandekager ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger