Diabetesforeningen ønsker flere lokale medlemmer

Diabetesforeningen ønsker flere lokale medlemmer

13. august 2012 - kl. 0:04 - af

I Frederikshavn kommune er der diagnosticerede 3.991 med diabetes (2010 tal), men kun 821 er medlemmer af diabetesforeningen. Det vil de i lokalforeningen for diabetes gerne gøre noget ved, da de ved, at et medlemskab giver gode muligheder for at hente støtte og hjælp igennem foreningen, både lokalt, men også igennem landsforeningen.

Derfor har de bl.a. deltaget i Open by Night i Frederikshavn og Sæby her i sommer og forventer at deltage i Skagen næste år.

Det gør de for at synliggøre diabetessagen og få flere medlemmer, jo flere de er, jo stærkere står de, når de skal tale deres sag overfor politikkerne. De har også i år for første gang, deltaget i landsindsamlingen for diabetes og fik 14.400 kr. indsamlet, det vil de gerne gøre endnu bedre og forventer at både Skagen og Sæby vil deltage i indsamlingen.

Nye medlemmer kan henvende sig direket til Diabetesforeningen, www.diabetes.dk eller kontakte formanden Bo Dalsager på mail:  dalsager@os.dk

Styr din diabetes med Dia+
Diabetesforeningen har i samarbejde med medicinalvirksomhederne AstraZeneca og Bristol-Myers Squibb lanceret en gratis app til smartphones, som er særlig rettet mod type 2-diabetikere. App’en indeholder dog intet kommercielt indhold, og programmet er udviklet under stærk inspiration fra Diabetesbarometeret.

App’en, der hedder Dia+, er et lille program, som kan holde styr på dit blodsukker, kolesterol, blodtryk og BMI. Værdierne kan indtastes på mobiltelefonen, så du kan følge udviklingen i din sundhedstilstand over tid. Det er også muligt at se, hvordan dine tal ligger i forhold til de anbefalede værdier, og de kan synliggøres med grafer. Der er også en påmindelsesfunktion, så din mobiltelefon giver et bip, når du eksempelvis skal tage din medicin eller måle dit blodsukker.

Dia+ er udviklet til både Android-telefoner og iPhones.

  • Se app’en i Google Play (Android)
  • Se app’en i App Store (iPhone)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Diabetesforeningen ønsker flere lokale medlemmer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER