Så er der igen kræmmermarked på Hedebo

Så er der igen kræmmermarked på Hedebo

11. august 2012 - kl. 16:52 - af

Det er sommer, det er sol og i weekenden den 11. og 12. august, er der efterårs kræmmermarked på Hedebo Strand Camping.

Ved første øjekast er man i tvivl om der overhovedet er kræmmermarked, og lørdag blev da også en meget tynd omgang med meget få gæster. Der var få stadepladser, f.eks. kun enkelte på græsset ved stranden og ikke mange i ”gaderne” mellem campingvognene, selv om der stadig er rigtig mange, der nyder livet på Hedebo Strand Camping.

Livet gik sin vante gang på campingpladsen, og man så ikke meget til udefrakommende, selv om vejret var dejligt, og også med lidt badende camping- og sommerhusgæster.

Efterårs kræmmermarkedet er ikke i samme dimension, som det der afholdtes i foråret, men der skulle dog stadig være masser af spændende varer, og hygge for alle der skulle have lyst. Det er ganske gratis at kigge på, og skulle tørsten melde sig, er der også mulighed for en forfriskning. Så kik forbi søndag mellem kl. 10 og 17.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er der igen kræmmermarked på Hedebo' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER