Hørby og Volstrup tilbyder Babysalmesang

Hørby og Volstrup tilbyder Babysalmesang

11. august 2012 - kl. 8:08 - af

Er du mor eller far til en lille størelse på under 1 år, kan du gå til babysalmesang i Volstrup Kirke. På trods af navnet er det selvfølgelig ikke babyerne, der skal synge. De skal lytte, se, opleve og mærke, hvad kirkens rum og sang og musik kan gøre ved en. Og så skal de nyde at være helt tæt på deres mor – eller far. Netop forældrenes stemme er det smukkeste, et spædbarn kan forestille sig at lytte til, derfor er det også ligegyldigt, om man er en stor sanger eller ej.

Al opmærksomhed er rettet mod de små og i de ca. 30 min. der synges, danses og lyttes, er det børnenes behov, der er i centrum.

En ting er musikken og oplevelserne i kirken, noget andet samværet bagefter. Vi slutter nemlig af i graverboligen.
Her får både små og store lidt at styrke sig på – ofte får de udmattede babyer sig også en lur på mors arm. Det er tiltrængt, for når der synges og danses i kirken, er alle sanser i brug.

Der er stadig plads til et par babyer med mødre/fædre/bedstemødre på det nye hold. Vi mødes tirsdage kl. 10.00 med opstart den 14. august. Kontakt Anette Bilde Jacobsen – 41584054 eller smh.anettebilde@gmail.com

En kommentar til “Hørby og Volstrup tilbyder Babysalmesang” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Hørby og Volstrup tilbyder Babysalmesang”

  • Uden tvivl en god ide. Og mon ikke de små rollinger også giver deres
    lille bidrag til sangen ind imellem:-)

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby og Volstrup tilbyder Babysalmesang ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER