Volstrup Harmonikaklub på Sæby Havn ved havnekontoret

Volstrup Harmonikaklub på Sæby Havn ved havnekontoret

10. august 2012 - kl. 18:24 - af

Oplevelser på Sæby Havn mandag den 13. august kl. 19.00 – 20.30.

Volstrup Harmonikaklub underholder på Sæby Havn ved Havnekontoret. Kom og hjælp dem med at få en oplevelse af havnemiljøet en sommeraften i Sæby, hvor turisterne er i byen og lystbådene ligger ved kajen.

Arrangementet bliver aflyst hvis dårligt vejr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Volstrup Harmonikaklub på Sæby Havn ved havnekontoret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER