Musikkorps Sæby underholder på Sæby Torv

Musikkorps Sæby underholder på Sæby Torv

10. august 2012 - kl. 0:28 - af

Musikkorps Sæby har knap overstået sommerferien, før der er koncerter der skal spilles, 3 af slagsen såmænd.  I Hørby ved Brugsen lørdag den 11., søndag den 12. koncert på Sæby Havn kl. 20, inden flaget for sidste gang i denne sæson spilles ned.

Denne sidste aften medvirker alle solisterne fra denne sommers flagnedspilning. Musikere fra både Sæbygarden og Musikkorps Sæby har bidraget hertil, og de vil være at finde på havnen denne aften, hvor der også tidligere har samlet sig flere tusinde mennesker. Denne sæson er den 24. og man kan håbe på, at det vil bestå i fremtiden til glæde for turister og herboende.

Finalen på sommerkoncerter bliver dog ikke koncerten på havnen, men på Torvet lørdag den 18. august kl. 10.30 – 12.30, hvor Sæby Handelsstandsforening står for arrangementet. Sommeren må derfor gerne vise sig fra sin pæne side, og lade solen skinne så sæbynitter og andet godtfolk får lyst til at møde op høre Musikkorps Sæby’s alsidige musik, og muligheden for at gøre en god handel i Sæby’s forretninger.

Korpset er allerede i gang med at forberede næste års musikfest, som løber af stablen fra den 28. – 30. juni 2013.

I år har Korpset deltaget i Musikfest i Bad Bramstedt, hvor der blev leveret nogle fortrinlige koncerter. Fra Sæby deltog også Sæbygarden og Sæby Bigband. Den kommende tid bliver hektisk, da der sidst i oktober måned også ventes besøg af Korpsets venskabsorkester fra Stavern. Der har før været musikalsk samspil med dette orkester hen over en weekend, og dette prøves igen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikkorps Sæby underholder på Sæby Torv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger