Stor idrætsuge i Voerså er slut for i år

Stor idrætsuge i Voerså er slut for i år

5. august 2012 - kl. 15:34 - af

– Vi ved på nuværende tidspunkt ikke, om vi slår sidste års rekordår, siger formand for Voerså IF Ole Kristensen og fortsætter.
– Når vi snakker rekord, er det både omsætning, indtjening, deltagerantal og tilskuere, men det er tæt på. Vi har hele ugen haft rigtig godt vejr bortset fra et par småbyger, som alle tog i stiv arm, så det lover rigtig godt, fortæller formanden.

Idrætsugen blev skudt i gang med to dages fodboldskole med 85 piger og drenge som deltagere. Herefter gik det løs hver aften i hele ugen, og i de mange fodboldkampe, blev resultaterne U 7 drenge Voerså IF – U 12 drenge Dronninglund – U 15 drenge Voerså IF. Damesenior-stævnet blev vundet af Bangsbo, herresenior serie 5 af Skjold Sæby og Serie 4 af Voerså IF.
Fredag aften var der 7 mands turnering for spillere, der til dagligt optræder i serie 4 og 5. Her vandt Aså serie 4 turneringen. I serie 5 var der to puljer, og her vandt Voerså IF den ene, mens firmaholdet ”Hobitten” fra Sæby vandt den anden.

Hele lørdagen var der plads til masser af alternative aktiviteter. I MINI OL for 4 – 10 årige var der to aktiviteter med flotte præmier. Vinderne fik gavekort på henholdsvis kr. 200 -, kr. 125 – og kr. 75 -.
Her skulle de 21 deltagere ud i flødebolleslalom på trehjulet cykel, og vinderne blev Søren Emil Meng, Anders Nielsen og Christian Nielsen.
Længdespring blev vundet af Emilie Mechlenburg, Caroline Nielsen og Anders Nielsen.
Herudover var der bonuspræmier til alle deltagerne efter konkurrencerne, da de fik lov til at mæske sig i lige så mange flødeboller, de havde lyst til.

I gadeturneringen var der syv hold. Her måtte Østbyen, der var forsvarende mester, pænt aflevere titlen til Nordbyen, der foreløbig overtog håneretten indtil næste år.

I hestepærebanko var den 3 årige islænderhingst Thor på sin første officielle opgave. Den befandt sig stille og roligt på banen med 195 felter, og efter 1½ times græsning på felterne lage Thor sin pære på nummer 181. Edel Jakobsen havde købt dette nummer, på de to solgte baner, og hun blev derfor vinder af to hele slagtefærdige grise.

Idrætsugen sluttede lørdag aften med fællesspisning, udtrækning af tombolaens hovedgevinster og stort teltbal.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor idrætsuge i Voerså er slut for i år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER