Strandgudstjeneste i Sæby denne søndag

Strandgudstjeneste i Sæby denne søndag

4. august 2012 - kl. 11:20 - af

Mågeskrig, bølgeskvulp og sand mellem tæerne! Sådan bliver rammerne om Sæby Baptistkirkes strandgudstjeneste søndag den 5. augsut. Naturen bliver nemlig en integreret del af gudstjenesten søndag eftermiddag klokken 14, når Sæby Baptistkirke flytter sin gudstjeneste ud i det fri.

Det kommer til at foregå på stranden i Sæby lidt nord for å-udløbet, og alle er velkommen til at deltage! Man medbringer selv stole eller tæpper til at sidde på.

Bente Højris prædiker ved gudstjenesten om dengang Jesus skaffede mad til mere end 5000 ude i det øde. Dengang var tusindvis af mennesker fulgt efter Jesus, for at høre, hvad han havde at sige til dem. På søndag bliver der altså også mulighed for at høre hvad Gud vil sige til mennesker i år 2012, uden at man nødvendigvis skal bevæge sig ind i en kirke. Man kan blot tage til stranden! Og ligesom i beretningen, slutter anledningen med at alle får noget at spise: Der serveres nemlig en kop kaffe med brød til, inden man kan gå direkte over til friluftsliv med badning og hygge på stranden. Og vejrudsigten lyder indtil videre på tørvejr på søndag mellem klokken 13 og 16!

En kommentar til “Strandgudstjeneste i Sæby denne søndag” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Strandgudstjeneste i Sæby denne søndag”

  • Hvor lyder det dog hyggeligt, – hvem der bare var i Sæby:-)
    Håber, I får godt vejr!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Strandgudstjeneste i Sæby denne søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER