Pernille Højmark gik i spagat for Dybvad

Pernille Højmark gik i spagat for Dybvad

4. august 2012 - kl. 17:19 - af

Det var en veloplagt Pernille og Sweethaerts, der i eftermiddag gik på scenen til årets udgave af Dybvad Open Air. Efter en gedin koncert med de numre publikum kom efter og med et godt scene show, lukkede Pernille årets optræden af med at gå i spagat på scenen i Søparken i ekstage over den store oplevelse det havde været at opleve de mange medlevende publikummer på dette års Open Air.

Herefter var det Stig og vennerne der leverede varen, som inkluderede mange af de gamle Bamse numre til stor glæde for de mange fremmødte. Det resulterede i spontagen sang og glæde udover det sædvanlige.

Lige nu venter Dybvad på Poul Krebs, som der er store forventninger til.

Ligeledes er det snart tid for de mange VIP’er at betræde det lukkede område for at indtage et godt måltid leveret at Dybvad Kro og Madkongen, der har lovet at levere en oplevelse udover det sædvanlige….

Og selvfølgelig, mens det snart er spisetid, og der ventes på Poul Krebs, skal der lige den lille byge til, som der også høre med til en ordentlig fest. Folk tager det med godt humør og søger ly, hvor der er mulighed for det.

2 kommentarer til “Pernille Højmark gik i spagat for Dybvad” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Pernille Højmark gik i spagat for Dybvad”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pernille Højmark gik i spagat for Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER