Stor aktivitet på Stidsholt – også i sommerferien

Stor aktivitet på Stidsholt – også i sommerferien

3. august 2012 - kl. 10:05 - af

Selv om elevholdet 2011/2012 er sendt på sommerferie, holder Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole ikke lukket. I uge 29 var skolen udlejet til en tysk gruppe med ca. 90 unge, som bl.a. brugte skolen som base for besøg på Grenen i Skagen og en tur til Gøteborg.

I uge 30 lagde Stidsholt for første gang hus til en træningslejr for Aalborg Håndbolds ligahold. Under ledelse af trænerne Nikolaj Jacobsen og Mortens Bjerre forberedte spillerne med Kristian Kjelling og Jacob Bagersted i spidsen den kommende sæson. Spillerne boede på skolens værelser og nød godt af køkkenleder Klaus Kjærgaards gode og ernæringsrige mad. Ud over træning i Stidsholts hal, trænede spillerne fra Aalborg i Arena Nord i Frederikshavn og på Sæby Atletikstadion. Der blev for håndboldspillerne også tid til et besøg på Sørå Fodboldgolf.

I den kommende uge deltager ca. 100 badminton-, fodboldspillere og svømmere i alderen 12 – 17 år i sportscamp på Stidsholt. Campen foregår i et samarbejde mellem Stidsholt og DGI fra søndag d. 5. august til fredag d. 9. august. Sportscampen ledes af instruktører fra DGI og lærere fra Stidsholt.

Søndag d. 12. august tager Stidsholt imod det nye elevhold med 114 elever.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor aktivitet på Stidsholt - også i sommerferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger