Cykelløb i Kræftens Bekæmpelse – Tour de Sæby!

Cykelløb i Kræftens Bekæmpelse – Tour de Sæby!

3. august 2012 - kl. 12:54 - af

Hvad skal man lave efter Tour de France og Ol. – ja så kan man da tage cyklen frem og selv trampe af sted. Kræftens Bekæmpelse i Sæby afholder nemlig sit årlige og traditionsrige motionscykelløb torsdag den 16. august med start fra Spar Nords parkeringsplads i Vestergade, Sæby.

Formand Emmy Jakobsen påpeger, at vi i Kræftens Bekæmpelse synes, det er en dejlig tanke, at man ved at cykle de små 15 km. kan styrke sit eget helbred, forebygge kræft og samtidig samle ind til kræftsagen, som bl.a. har brug for penge til forskning. Kræftens Bekæmpelse anvender 54 % af alle indsamlede midler til forskning, hvilket er mere end statens bidrag.

Kræftforskningen har f.eks. bevirket, at man i dag kender til mange og veldokumenterede årsager til kræft og der forskes stadig, bl.a. er overvægt hos børn og unge under mistanke for, at kunne forårsage kræft senere i voksenlivet, men man mangler flere resultater, inden man kan konkludere noget endeligt.

Forskningen har heldigvis allerede givet megen brugbar viden og Kræftens Bekæmpelse kan derfor veldokumenteret anbefale alle, der vil forbygge kræft, at de lever et aktivt fysisk liv, spiser sundt, undgår overvægt, undgår rygning, undgår store mængder alkohol og er varsom med solens UV stråler.

Det lyder på papiret asketisk, kedeligt og restriktivt, men sådan skal det ikke tolkes. Uden store armbevægelser kan man sagtens ændre sine vaner og at cykle kan være både sjovt og udfordrende. Sæby lokaludvalg inviterer alle interesserede i alle aldre til at cykle de 15 km. i og omkring Sæby. Der vil være et stop halvvejs på ruten, hvor man dels kan puste lidt ud, men også få forplejning og en lille snak, inden turen går hjemad.

I mål ved Spar Nord kan der købes drikkevarer og lokaludvalget har som vanligt lavet en tipskupon med udtrækning af fine gevinster, sponsoreret af byens erhvervsdrivende.

Aftenens overskud går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cykelløb i Kræftens Bekæmpelse - Tour de Sæby! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER