Børnefest og Kræmmermarked på jollehavn

Børnefest og Kræmmermarked på jollehavn

3. august 2012 - kl. 0:06 - af

Børn i alle aldre kan godt begynde at glæde sig. Igen i år har Voerså Borgerforening sat alle sejl til, for at børn og kræmmere i alle aldre kan få en dejlig dag på jollehavnen, sammen med de besøgende søndag 12. august.

For børnene især satser foreningen på, at der skal være mange gratis aktiviteter, så børnene er rigeligt beskæftiget, mens forældrene i fred og ro kan nyde turen i kræmmerboderne, drikke kaffe i teltet, gå en tur på havnen, eller måske kigge på fugle fra det nærliggende fugletårn.

Krible Krable er på plads med en hel del bassiner i flere størrelser med både tang, ålegræs, krabber, igler, små fladfisk, tanglopper og andet småkravl, fra det nærliggende flade vand. Børnene kan låne små fiskenet og kigge i undervandskikkerter samt røre ved småkravlet.

Sommerens sødeste kæledyr skal også kåres, og her må alle børn stille op med hvilket som helst kæledyr. Børnene skal have kontrol over sit kæledyr, og intet dyr må være farlig for hverken dyr eller mennesker.

Den populære shetlandspony, ”Sdr. Dams Brage”, bringer trofast børn og voksne frem og tilbage fra krogrunden og til festpladsen ganske gratis.

Hjallerup Modelflyveklub giver opvisning med flere forskellige slags modelfly. Her bliver der  mulighed for at se området fra oven med et par særlige briller, som har kontakt til et kamera, der er spændt fast på et af modelflyene.

Bokseklubben Pugilist fra Frederikshavn giver opvisning med helt unge og ældre boksere. Her kan modige drenge og piger få lov til at gå omgange mod en ældre bokser, Niels Henrik Pedersen, der i øvrigt er fra Voerså, men bosat i Frederikshavn. Niels Henrik var i ungdommens vår en habil bokser, der blandt andet ved et stævne vandt en flot sejr over en olympisk bronzevinder.

En børnefest uden skattejagt er ikke en rigtig børnefest. I den store sandkasse på naturlegepladsen med tilhørende hoppepude, vil der blive gemt diverse ting, som børnene skal finde.

I alle konkurrencerne er der indtil flere præmier.

I skrivende stund arbejdes der på at få Sæby Biblioteks bogbus til at komme på pladsen. I de senere år har bogbussen været et populært indslag, hvor folk i alle aldre har fyldt bæreposer med frasorterede bøger, som de fik for næsten ingen penge.

I teltet sælges sodavand, øl, kaffe, te, kage, pølser og udenfor kan man få pandekager med syltetøj, der er bagt efter en gammel middelalderopskrift.

Kræmmerne kan stadig nå at tilmelde sig, og det sker til borgerforeningens formand Rigmor Sørensen på telefon 98 46 07 07 eller mobil 61 70 72 07. Prisen er bare 50 kroner pr. stand, og festen starter klokken 10 og slutter 16.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnefest og Kræmmermarked på jollehavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger