Open Air: Så går det løs i Søparken

Open Air: Så går det løs i Søparken

2. august 2012 - kl. 9:50 - af

De næste dage går det for alvor løs i Dybvad, når Søparken på kort tid skal omdannes til koncertplads med scene, hegn, toiletter, barer, VIP-telt, medhjælperbespisning, backstageområde og hvad der ellers skal til af faciliteter for at afvikle årets udgave af Dybvad Open Air på lørdag.

Og der ER mange opgaver, der skal løses – derfor står et korps af frivillige hjælpere klar fra de første lastvogne ruller ind på pladsen torsdag, og stort set til sidste læs har forladt den igen sent søndag eftermiddag. Billederne er fra opstillingen til forrige års koncert, og det er efterhånden blevet sådan, at de samme folk klarer den samme opgave år efter år – næsten helt af sig selv endda! Men heldigvis melder sig hvert år nye frivillige, der vil give en hånd med til det store arbejde, der er med forberedelserne – og ikke mindst med de hundredvis af praktiske opgaver på selve dagen.

Dybvad Open Air giver således aktivitet i lokalsamfundet, og det er for mange blevet en fast tradition, at man her møder sine gamle skolekammerater, holder for-fest hos naboen eller lignende, for derefter at tage i Søparken og nyde det (forhåbentligt) gode vejr og de fantastiske omgivelser, der har dannet ramme om Open Air siden 2005.

– Men det er ikke nogen selvfølge, at der er koncert i byen hvert år, lyder det fra styregruppen bag Dybvad Open Air, som består af Tove Hanghøj, Lynge Jensen, Stig Henriksen, Per Nyrup, Søren Sus Jensen, John Nepper og Jesper Koldtoft. Derfor opfordrer de til, at man fra både nær og fjern bakker op om arrangementet – også selv om hele musikprogrammet måske ikke lige falder i éns smag:
– Det er vigtigt, at man ikke sammenligner vores lille koncert med de helt store, der kan præsentere absolutte topnavne hvert år – for med et sted mellem 1.500 og 2.000 gæster, som vi har ligget på stort set alle årene, er vores musikbudget simpelthen ikke til bands som eksempelvis Rasmus Seebach, Kim Larsen, TV2 eller Aqua, lyder det fra arrangørerne. Til gengæld kan man i Dybvad forvente godt selskab, solide danske bands og en hamrende god stemning – men økonomien skal hænge sammen, så foreningerne bag koncerten (Dybvad Boldklub, Dybvad Tennisklub og Dybvad Idrætsklub) ikke belastes med underskud flere år i træk.

Forud for årets koncert ser vejrudsigten heldigvis ganske fornuftig ud – og med et program bestående af lutter gode, danske bands (nemlig Superspark, Sweethearts, Stig Rossen og Vennerne, Zididada, Poul Krebs og Dodo & The Dodos) glæder arrangørerne sig til at tage imod de mange gæster, som i løbet af lørdagen vil indfinde sig i Søparken. Dørene til Dybvad Open Air 2012 åbnes kl. 11, og kl. 11.45 går Superspark på scenen for at sparke den 13 timer lange musikfest i gang. Sidste tone fra Dodo & The Dodos lyder omkring kl. 23.30 – og herefter er der AfterParty med Rundt På Gulvet Band (og gratis adgang for koncertgængerne!) i det store telt frem til kl. 01.00.

I øvrigt kan det nævnes, at særligt VIP-billetter (med entré, buffet, drinksbilletter og adgang til VIP-området) også denne gang har været en stor succes – faktisk så stor, at man i tirsdags kunne melde udsolgt til teltet med egen bar og egne toiletter – primært fordi rigtig mange firmaer efterhånden har fået øje på fordelene ved VIP-muligheden, fortæller styregruppen.

Entrébilletter til koncerten kan stadigvæk købes hos Spar Nord i Østervrå/Sæby, Nordjyske Bank i Dybvad, Dybvad Døgnkiosk samt på www.festivalbilletter.dk, og publikum opfordres til at læse nærmere om natbusser, den lækre VIP-menu fra Dybvad Kro og Hotel, kontaktoplysninger m.v. på www.dybvadopenair.dk eller på Facebook.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Open Air: Så går det løs i Søparken ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger