Skat! <br>– nu gjorde du det igen

Skat!
– nu gjorde du det igen

1. august 2012 - kl. 9:20 - af

Skat sendte ved en fejl 270.000 girokort ud til bilejere, der allerede var tilmeldt betalingsservice, nu sker det igen! fortæller Ekstrabladet

Knap 4.000 danskere kan nu se frem til endnu en fejl i skats efterbehandling af de 270.000 fejl skat allerede har lavet. Det betyder at den halv- eller helårlige grønne ejerafgift eller vægtafgift er opført ikke én men to gange på deres betalingsoversigt for august.

Skat bekræfter fejlen og afdelingsleder i Skat, Orla Kristensen lover, at Skat nu har rettet også denne fejl i samarbejde med Nets.

”Afgiften bliver ikke trukket to gange. Den står godt nok i oversigten, og den kan vi ikke rette i, fordi den er opgjort. Men beløbet vil ikke blive trukket to gange, det bliver kun trukket den ene gang”, lover han ekstrabladet.dk.

Ser man beløbet to gange på sin betalingsoversigt, behøver man ikke gøre noget, rettelsen skulle slå igennem af sig selv, siger han.

Fejlen skete, da Skat skulle overføre betalingsoplysninger for de 270.000 personer, der fejlagtigt havde fået tilsendt et girokort, til Nets’ betalingsservice, forklarer Orla Kristensen.

”Første gang havde vi lavet en kodefejl, som gjorde, at der blev sendt papirbetalingskort ud til folk, som allerede var tilmeldt betalingsservice. Efterfølgende fik vi Nets til at gå alle filerne igennem, og sende dem, som havde betalingsservice, igennem systemet, så de ramte kontoen. Når vi sender disse mange 100.000 betalinger til Nets hver måned, så er det rent teknisk delt op i småportioner af 5000-10.000 filer ad gangen”, forklarer Orla Kristensen.

Og så gik det galt igen!!!!

”I den manuelle behandling, som er foregået hos Skat og Nets, sker der en menneskelig fejl, hvor en fil er blevet sendt af sted to gange og beløbet efterfølgende er blevet opført to gange på betalingsoversigten. Vi har opgjort det til et sted mellem 3800 og 3900 personer, der har fået opkrævningen to gange”, slutter Orla Kristensen og lover, at nu skulle det virke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skat!
– nu gjorde du det igen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger