Sidste søndag med musik på Sæby Torv

Sidste søndag med musik på Sæby Torv

1. august 2012 - kl. 11:08 - af

Efter en juli måned med fuld fart på både musik og handel i Sæby, vender tingene nu stille og roligt tilbage til normalen. Derfor er der, efter vi nu er nået ind I august, heller ikke åbent i butikkerne om søndagen mere.

Dog har Handelsstandsforeningen i år, gjort lidt ekstra ud af det, så der også på søndag er musik på Torvet når Kristian Klarvand fra Vejle, igen kigger forbi.

Dette orkester har flere år i træk besøgt Sæby og hver gang med stor succes.

Årsagen til der er musik på Torvet skyldes ganske enkelt, at skoleferien jo endnu ikke er slut, og at der fortsat er masser af turister I byen, som bestemt skal have en sidste god oplevelse med hjem fra Sæby.

En fejl i Handelsstandsforeningens annonce i Sæby Folkeblad fortæller, at special butikkerne holder åbent på søndag, dette er IKKE tilfældet.

Det vil dog stadig være muligt at handle, da Spar Torvet og andre supermarkeder holder søndagsåbent som normalt.

Aktiviteter på Torvet.
Selvom sommeren går på hæld, er det ikke slut med oplevelserne på Torvet, tværtimod. Hver lørdag i august og helt frem til 15. september er der underholdning af den ene eller den anden art på Torvet, og hvis man allerede nu vil danne sig et overblik, kan det lade sig gøre via Handelsstandsforeningens hjemmeside www.saeby-handel.dk eller via deres side på Facebook.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sidste søndag med musik på Sæby Torv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER