Fodboldskole skød idrætsuge i gang i Voerså

Fodboldskole skød idrætsuge i gang i Voerså

1. august 2012 - kl. 9:54 - af

En lille regnbyge i løbet af tirsdagen satte ikke skår i glæden, hos de 85 piger og drenge, der deltog i Voerså IFs to dages gratis fodboldskole, der indledte en idrætsuge med masser af fodbold og andre aktiviteter. Tværtimod virkede en lille byge svalende i sommervarmen, for de unge mennesker, der hele tiden blev holdt til ilden af trænere og instruktører.

Et hold af unge trænere og ledere, der til daglig slår sine folder i Voerså IF, brugte et par dage af sommerferien, og havde meldt sig som frivillige til at holde styr på, de mange piger og drenge, der hellere end gerne ville lege med bolden. Og leget blev der i stor stil, men det hele blev også taget seriøst.

Forældre gik til hånde ved frokosten og sørgede for de sponserede sodavand samt forskellige former for frugt.

Idrætsugen fortsætter hver aften resten af uge 31 med sportskampe for både drenge, damer og herreseniorer, mens der sluttes af lørdag med masser af alternative konkurrencer for begge køn i alle aldre.

Lørdag aften er der stor teltbal på stadion.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodboldskole skød idrætsuge i gang i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger