Open by Night i Sæby – igen på fredag

Open by Night i Sæby – igen på fredag

31. juli 2012 - kl. 13:50 - af

Fredag den 3. august er der igen Open by Night i Sæby. Forretningerne holder åbent til kl. 22, og der er masser af spændende tilbud i byens butikker og godt musik at lytte til bl.a. Kim & Hallo og Rockstop fra Frederikshavn.

Kim & Hallo er en musikgruppe fra Skive, der spiller musik målrettet Dansktoppen. Gruppen opstod, efter at orkestres to grundlæggere, Kim Harring og Keld Dons, i 1989 planlagde at indspille en cd. Det blev starten på en travl periode. Kim & Hallo blev født, og orkestret består i dag af: Kim Harring, Keld Dons, Jacob Thorstensen, Martin Rydnemalm og Jesper Vestergård.

Rockstop er et rigtigt rockband fra Frederikshavn, der spiller de gode rock ´n´ roll sange, man kender fra radioen. Reglen i bandet er, at de kun spiller den musik, de selv kan lide, hvilket smitter af på spilleglæden og energien. De kommer langt omkring på rock repertoiret.

Lørdag byder på Brandmand Sam på Torvet og søndag kan man høre Kristian Klarvand.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Open by Night i Sæby - igen på fredag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger