Ingen vindmøller til at terror-isere Øksenhede og omegn

Ingen vindmøller til at terror-isere Øksenhede og omegn

31. juli 2012 - kl. 15:59 - af

Naturligvis skal vi have vedvarende energi i Danmark. Ingen tvivl om at sort energi skal afløses af grøn. At tænke grønt er jo vejen frem, men det skader jo ikke, at tankerne er gennemtænkte, så vi ikke havner i en situation, som de fleste i området ikke kan være tjent med. De 5 mastodonter der vil ødelægge hverdagen og trivslen for deres naboer kan umuligt være god reklame for klimaet og miljøet, som lægger Byrådet i Frederikshavn Kommune stærkt på sinde. Derfor er det også utroligt vigtigt, at de kommunale myndigheder undlader at spilde tiden med det forkert anlagte vindmølleprojekt Tamholt, som vil medføre en kraftig forringelse af mange borgeres livsvilkår, både hvad angår privatliv og helbred.

Støj fra kæmpevindmøller er meget mere ubehageligt, belastende og sygdomsfremkaldende end anden støj. Kæmpevindmøller udsender lavfrekvent lyd (buldrende støj) som også forplanter sig gennem husmure.
Den lyd kan ifølge Verdenssundhedsorganisationen WHO medføre søvnforstyrrelser, som i længden kan føre til alvorlige sygdomme, stress, hjertekarproblemer samt nedsat livskvalitet. Menneskers sundhed må og skal være det væsentligste!
Der hvor man generer mennesker og dyr, der skal man ikke placere kæmpevindmøller.

Frederikshavn Kommune satser på at være et attraktivt sted at bo på grund af de mange natur- og kulturværdier samt turistattraktioner. Ved at åbne op for at placere dominerende kæmpevindmøller vil det hurtigt ende med det modsatte.
Pas på vor sparsomme tilbageværende natur og det levende liv på landet.

Se mere information på www.stilhed.eu specielt under værd at vide, video.

Randi Funch
Bouetvej 2, Øksenhede
9300 Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ingen vindmøller til at terror-isere Øksenhede og omegn ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER